[Katalog proizvoda]  [O nama]

10.12.2018.
Važeći obračunski kurs:1€=120,00 DIN, 1$=104,00 DIN 

Excellent SME Serbia

AAA

CIM GAS - KGH 2018CIM GAS BAXI AFA


BOAGAZ – Gasna instalacija 21. veka

BOAGAZ sistem gasnih instalacija sa talasastim cevima od nerđajućeg čelika i pripadajućih fitinga, proizveden je u skladu sa normom EN 15266 i odobren je za gasne instalacije radnog pritiska do 500 mbar. 

CIM GAS d.o.o. je ovlašćeni uvoznik i distributer komponenti BOAGAZ sistema za Srbiju.

Više informacija >>>

CIM GAS - BOAGAZ gasna instalacija

CIM GAS poklonio knjige studentima Visoke tehničke škole strukovnih studija u Subotici

CIM GAS ugostio je studente Visoke tehničke sškole u Subotici, i ovom prilikom poklonio im više naslova tehničke literature podsećajući ih na značaj ovakve literature kasnije u njihovom profesionalnom bavljenju u struci

Više informacija >>>

CIM GAS Visoka Tehnička škola Subotica


Gazsó Orsolya volonter na Letnjim Olimpijskim igrama mladih u Buenos Ajresu 2018

Mlada Gažo Oršolja, uspela je da, kao jedina iz Vojvodine, učestvuje kao vololnter u organizaciji 3. Letnjih Olimpijskih igara u Buenos Ajresu 2018. CIM GAS je bio jedan od pokrovitelja i pomogao je da se ovaj san ostvari.

Više informcija >>>

9_9.jpg

Otvorena fudbalska akdemija u Bačkoj Topoli

Premijer Mađarske Viktor Orban i predsednik bačkotopolskog Fudbalskog kluba TSC, Janoš Žemberi, su otvorili Fudbalsku akademiju TSC u Bačkoj Topoli. CIM GAS je na ovom objektu izveo kompletne radove grejanja, hlađenja i ventilacije

Više informacija >>>

TSC Fudbalska Akademija CIM GAS

CIM GAS poklonio knjige učenicima TŠ Ivan Sarić

Učenici završnih razreda mehatronike iz Tehničke škole Ivan Sarić iz Subotice, bili su gosti u trening centrima BAXI i MIDEA. Ovom prilikom CIM GAS je poklonio 24 knjige biblioteci škole, a svako od učenika je na poklon dobio još po 1 knjigu...

Više informacija >>>

CIM GAS - TŠ IVAN SARIĆ SUBOTICA


CIM GAS DANI 2018

Kroz više druženja, prezentacija i obuka, i ovde godine održana je manifestacija CIM GAS DANI 2018.

Ove godine, posebno su održane prezentacije za montažere, projektante, distributere i servisere, u trening centrima BAXI i MIDEA.

Gosti su mogli da se upoznaju sa istorijom, sadašnjim stanjem, kao i najavama novih proizvoda i tehnologija Italijsnkog proizvođača kotlova BAXI, kao i jednog od najvećeg proizvođača opreme za klimatizaciju MIDEA.

Tokom cele godine planira se više ovakvih prezentacija i obuka.

Više informacija >>>

CIM GAS DANI 2018 BAXI MIDEA

CIM GAS DANI 2018 BAXI MIDEA


POSETA MAĐARSKOG PREMIJERA VIKTORA ORBANA SUBOTICI

Premijer mađarske Viktor Orban, zajedno sa Predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, prisustvovao je otvaranju obnovljene Subotičke Sinagoge, druge po veličini u Evropi, posle budimpeštanske.

Tokom posete Subotici, mađarski premijer, obišao je i novoizgrađeni studio televizije PANNON RTV u Subotici, gde je dao i intervju.

CIM GAS je izveo radove na termotehničkim instalacijama na oba objekta, gde je poseban izazov i specifičnost bila u pogledu uslova i tehnologija izvođenja radova.

Više informacija >>>

Sinagoga u Subotici

PANNON RTV

Hala sportova u Subotici dobila novi sistem klimatizacije

Ugrađene su 2 toplotne pumpe MIDEA od po  i klima komora LINDAB od 60.000 m3/h, kao i 8.000 kg distributivnih ventilacionih kanala. Radovi su trajali 4 meseca, a sa ovakvim modernim sistemom, Subotica dobija mogućnost organizacije velikih sportskih takmičenja.

Više informacija >>>

Hala Sportova Subotica - Klimatizacija


Pušten u rad gasni kotao BAXI PowerHT 1.230

U okviru proslave dana osnovne škole "10. oktobar" u Subotici, pušten je u pogon novi stabilni gasni kondenzacioni kotao BAXI Power HT 1.230, snage 230 kW, koji će obezbediti kontinuitet i uštede u sistemu grejanja.

Više informacija >>>

BAXI Power HT 1.230


TROŠKOVI ENERGIJE ZA GREJANJE STAMBENOG PROSTORA U GREJNOJ SEZONI 2017/2018

Prema istraživanju Agencije za energetiku Srbije, dat je pregled troškova energenata zpotrebnih za zagrevanje stambenih prostora.

Prema ovom istraživanju, prirodni gas spada u najjeftinije energente za zagrevanje stamebnih prostora.

Više informacija >>>

AERS

 


U okviru manifestacije CIM GAS DANI 2017, u prostorijama preduzeća CIM GAS u Subotici, otvoreni su trening centri za klimatizaciju i gasnu tehniku.

CIM GAS

 

Trening centar za klimatizaciju - MIDEA, otvoren je 05.06.2017. uz predavanja o asortimanu proizvoda, kao i praktična demonstracija puštanja u rad jedinica za klimatizaciju >>>

MDV MIDEA

 

Trening centar za gasnu tehniku - BAXI, otvoren je 08.06.2017. uz predavanja o asortimanu proizvoda, kao i praktična demonstracija puštanja u rad gasnih kotlova >>>


 

Stručni skup CIM GAS - ITRON

18.05.2017 u prostorijama CIM GAS u Subotici, održan je Stručni skup CIM GAS - ITRON, gde su predstavljena najnovija rešenja "pametnog merenja" Nemačkog proizvođača gasne merne opreme ITRON

"

CIM GAS - ITRON 

 

SUSRET ITRON DISTRIBUTERA, PRAG 2017

Renomirani proizvođač merača protoka gasa i regulatora ITRON GmbH iz Nemačke, organizovao je trodnevni sastanak sa svojim partnerima na globalnom tržištu od 15. do 17. februara 2017. godine, na kome je bio prisutan i CIM GAS d.o.o..

 

9_142.jpg

 

Itron i CIMGAS razvijaju nove poslovne mogućnosti

U najnovijem partnerskom biltenu Q2_2016. kompanije Itron, Nemačka, na naslovnoj strani izašao je članak o saradnji CIMGAS-a i Itrona na stvaranju nove platforme za telemetrisanje i daljinsko očitavanje gasnih merila.

Detaljnije >>

9_136.jpg


NOVO U PONUDI CIM GAS-a


INVERTERSKI SPLIT KLIMA UREĐAJI


BAXI INVERTERES PRÉMIUM SPLIT KLIMABERENDEZÉSEK A CIM GAS-BAN

 

BAXI Luna Clima

BAXI Luna Clima

9_133.jpg

9_1.jpg 9_130.jpg 
 9_131.jpg 9_132.jpg 

CIM GAS DANI 2016

U prelepom ambijentu nadomak Palićkog jezera u Eko Centru održani su CIM GAS DANI 2016.

U periodu od 08. – 10. 06. 2016. održana su stručna predavanja i predstavljanje novih proizvoda kao i primeri primene ovih proizvoda u praksi. Ove godine posebno je obeležen i jubilej, 25 godina postojanja i rada CIM GAS d.o.o.


CIM GAS DANI 2016


Naučno stručni skup o gasu i gasnoj tehnici

17.-20. maj 2016.

Ovogodišnji naučno stručni skup o gasu i gasnoj tehnici udruženja za gas organizovan je u Vrnjačkoj Banji u periodu od 17-20. maja 2016. godine. Na ovom skupu preduzeće CIM GAS doo Subotica preuzelo je aktivnu ulogu.

ITRON

Detaljnije >>


Stručna poseta proizvođača gasnih merila ITRON

25.-28. april 2016.

Preduzeće CIM GAS doo Subotica, koje je zvanični zastupnik renomiranog proizvođača gasnih merila ITRON, u periodu 25.-28.04.2016. godine organizovalo je stručnu posetu fabrici ITRON u Karlsrueu, Nemačka.

ITRON

Detaljnije >>


„Pametno očitavanje” daljinski meri potrošnju gasa

19.05.2016.

•Da je Suboticagas i dalje među vodećim javno komunalnim preduzećima u Subotici potvrđuje podatak da i pored istorijski niske cene gasa to preduzeće uspešno i pozitivno posluje • Budućnost u tehničkim inovacijama, a zamena gasomera u domaćinstvima • Gas za Master plan!

Detaljnije >>


EY PREDUZETNIK GODINE 2015

Kompanija EY po čevrti put je dodelila najprestižnije priznanje za dostignuća i poslovne poduhvate u preduzetništvu. Cilj programa je dodela priznanja preduzetnicima koji su uspeli da početnu ideju pretvore u uspešnu i dinamičnu poslovnu organizaciju.

231_2.jpg

Detaljnije >>

 


 

9_zahvalnica.jpg


9_134.jpg Dana 21.10.2015 godine na Mašinskom  Fakultetu u Beogradu je promovisana stota knjiga Prof. Dr.Martin Bognera, diplomiranog inženjera pod nazivom PRIRUČNIK ZA GASNU TEHNIKU. U knjizi su date praktične šeme izvedenih instalacija sa svim potrebnim materijalima za izgradnju. U prilogu knjige su dati Katalozi kuglastih slavina za gas Polix iz Slovenije  merači protoka ITRON iz Nemačke.

Detaljnije >>


9_2.jpg 9_3.jpg


 

CIMGAS - BAXIStručna obuka za projektovanje i primenu kondenzacionih kotlova

23.-24. mart 2015.

U organizaciji preduzeća CIM GAS d.o.o. i Italijanskog ...


CIMGAS - BAXIStručna obuka za projektovanje i primenu kondenzacionih kotlova

23.-24. mart 2015.

U organizaciji preduzeća CIM GAS d.o.o. i Italijanskog ...


CIMGAS - ITRONCIM GAS d.o.o. ekskluzivni distributer Itronovih proizvoda u Srbiji

16.-18. mart 2015.

Renomirani proizvođač merača protoka gasa i ...

Katalog proizvoda

BAXI - Katalog proizvoda

MIDEA - Katalog proizvoda

BOAGAZ - Katalog proizvoda