[Katalog proizvoda]  [O nama]

26.09.2023.
Važeći obračunski kurs:1€=120,00 DIN, 1$=110,00 DIN 

Otvorena Fudbalska akademija u Bačkoj Topoli

28.09.2020.

Premijer Mađarske Viktor Orban i predsednik bačkotopolskog Fudbalskog kluba TSC, Janoš Žemberi, 27.09.20018. su, u Bačkoj Topoli, otvorili Fudbalsku akademiju TSC. Ceremoniji otvaranja prisustvovali su i ambasador Mađarske u Srbiji, Atila Pinter, glavni konzul Mađarske Janoš Babić, predsednik Skupštine AP Vojvodine, Ištvana Pastor, gradonačelnik Subotice Bogdan Laban i delegacije fudbalskih saveza Mađarske i Srbije.

 TSC Fudbalska Akademija CIM GAS

Premijer Orban je, obraćajući se prisutnima, izjavio da su sport, odnosno fudbal, zajednički jezik cele srednje Evrope i da je prirodno da spaja ljude, posebno Srbe i Mađare.

TSC Fudbalska Akademija CIM GAS   TSC Fudbalska Akademija CIM GAS

CIM GAS je na objektu Fudbalske Akademije izveo kompletne radove na termotehničkim instalacijama. Ugrađen je gasni kotao BAXI Luna Duo-tec MP 1.90, izvedene kompletne instalacije podnog grejanja, kao i hlađenja preko toplotne pumpe voda-voda i Midea fan-coil-a, kao i kompletna ventilacija objekta. 

TSC Fudbalska Akademija CIM GAS   TSC Fudbalska Akademija CIM GAS

TSC se u okviru podmlatka bavi sa 1.500 dece. Izgradnju Fudbalske akademije koja ima četiri terena, deo za smeštaj, teretanu, učionice i savremenu opremu Mađarska država pomogla je sa 9,5 miliona evra.

TSC Fudbalska Akademija CIM GAS

Povezane vesti subotica.info Pannon RTV

Osmrtnicama ba

smrtovnice