[Katalog proizvoda]  [O nama]

18.06.2024.
Važeći obračunski kurs:1€=120,00 DIN, 1$=110,00 DIN 

CIM GAS DANI 2017 - MIDEA DAN - 05.06.2017.


OTVARANJE TRENING CENTRA ZA KLIMATIZACIJU – MIDEA

249_2.jpg

249_3.jpg

U novoizgrađenom trening centru MIDEA, centru za klimatizaciju u sklopu upravne zgrade preduzeća CIM GAS, dana 5.6.2017. održani su CIM GAS DANI 2017.
 
Na početku radnog druženja, generalni direktor preduzeća CIM GAS Kern Čaba i tehnički konsultant za Evropu, kompanije Midea Nick You Yang, svečano su otvorili Trening Centar Midea u prizemlju našeg objekta.

249_4.jpg

Trening centar Midea, ima za cillj da se koristi za obuku i unapređenje znanja, kroz predavanja, obuke i prezentacije, i to ne samo za distributere, servisere i projektante, već i za studente tehničkih škola i fakulteta.

U trening centru su montirana i povezana 4 nezavisna sistema hlađenja vodenog i VRF sistema. Kao takav, trening centar može pružiti i praktične primere prilikom montaže, povezivanja, puštanja u rad i dalje servisiranja i održavanja jedinica.

249_5.jpg

249_6.jpg

249_7.jpg

U nastavku održano je niz stručnih predavanja o proizvodima Midea, odnosno njihovog komercijalnog sistema pod logom MDV by Midea, čiji je ekskluzivni uvoznik CIM GAS za prostore Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

249_8.jpg

Sa asortimanom proizvoda i njihovim osnovim karakteristikama prisutne je upoznao Nick You Yang iz kompanije Midea i Igor Matoš iz CIM GAS-a.

249_9.jpg

U nastavku radnog druženja predstavljeni su i ostali proizvodi iz široke palete Mideinih proizvoda, kao i referentni projekti preduzeća CIM GAS gde je montirana i puštena u rad Midea oprema vodenih i VRF sistema.

249_11.jpg

249_12.jpg

249_13.jpg

Radni deo sastanak završen je praktičnom prezentacijom najmodernijih uređaja koji su montirani u trening centru, gde je prisutnima prikazan rad uređaja, te su prisutni mogli steći utisak o radnim prametrima MIDEA uređaja.

249_14.jpg

Laslo Fečkeš, šef servisa CIM GAS-a, upoznao je prisutne i demonstrirao puštanje u rad i funkcionalni rad kako unutrašnjih tako i spoljašnjih jedinica. Takođe posebna pažnja posvećena je i sistemima centralnog povezivanja i upravljanja spoljnim i unutrašnjim jedinicama.

249_17.jpg

Sastanak je završen posetom objekta AMATEK u Subotici gde su gosti imali priliku da se upoznaju sa načinom pravilne montaže kao i puštanja u rad jedinica, što je propraćeno i sledećim video snimcima.

Druženje je kasnije nastavljeno u Vinariji Zvonko Bogdan na Paliću, gde su se gosti opustili uz prijatne ukuse najkvalitetnijeg vina, koje ova poznata vinarija proizvodi i puni.

249_16.jpg

prodaja stanova pik smrtovnice avaz blumen horoskop kalkulator online knjige cvijece vicevi

smrtovnice