[Katalog proizvoda]  [O nama]

28.05.2024.
Važeći obračunski kurs:1€=120,00 DIN, 1$=110,00 DIN 

Udruženje energetičara Subotica obeležilo pola veka postojanja

21.03.2023.

Udruženje energetičara Subotice obeležilo je u petak 18. marta u Maloj gostioni na Paliću pola veka postojanja, koliko radi na obuci kandidata za kvalitetno rukovanje energetskim postrojenjima.

Udruzenje energeticara 50 godina

Udruženje energetičara Subotica osnovano je 1. oktobra 1971. godine, kao podružnica Saveza energetičara Vojvodine. Osnovni zadatak Udruženja je obučavanje rukovalaca energetskih postrojenja za praktičan rad, a cilj da u gradu Subotici i susednim opštinama ima kontakt i saradnju sa što većim brojem preduzeća, da podiže svest poslodavaca o važnosti obučenog kadra, ispravnog postrojenja i uštedi energije.

Udruzenje energeticara 50 godina

Udruženje energetičara Subotice broji 12 članova, od kojih četiri drži predavanja. Važan segment njihove obuke čine energetska efikasnost i bezbednost i zaštita na radu.

Prisutnima su se obratili i predsednik Udruženja energetičara Subotica, Mirko Poljaković, i predsednik Saveza mašinskih i elektrotehničkih inženjera i tehničara Srbije (SMEITS), prof. dr Bratislav Blagojević.

Profesor Blagojević je, nakon svog pozdravnog govora, predsedniku Udruženja enegetičara Subotica Mirku Poljakoviću uručio zahvalnicu povodom 50 godina uspešnog rada Udruženja i u znak zahvalnosti za dugogodišnju uspešnu saradnju, veliku podršku i doprinos napretku domaće tehnike i struke.

Udruzenje energeticara 50 godina

Prisutnima se obratio i direktor CIM GAS-a g. Kern Čaba, osvrnuvši se i na prethodnih 30 godina rada CIM GAS-a u Subotici uz konstantnu saradnju sa Savezom energetičara.

Udruzenje energeticara 50 godina

Ovom prilikom, uručena je i Zahvalnica preduzeću CIM GAS za doprinos i uspešnu saradnju.

Udruzenje energeticara 50 godina

Obeležavanju 50. godišnjice Udruženja energetičara Subotice prisustvovali su i članovi Društva za KGH i SMEITS-a prof. dr Marija Todorović i prof. dr Branislav Todorović, kao i prof. dr Tihomir Simić i prof. dr Martin Bogner.

prodaja stanova pik smrtovnice avaz blumen horoskop kalkulator online knjige cvijece vicevi