[Katalog proizvoda]  [O nama]

28.05.2024.
Važeći obračunski kurs:1€=120,00 DIN, 1$=110,00 DIN 

CIM GAS poklonio knjige učenicima TŠ Ivan Sarić u Subotici

30.09.2023.

CIM GAS ugostio je učenike završne godine srednje tehničke škole Ivan Sarić iz Subotice u trening centrima Midea i BAXI u Subotici. Ovom prilikom, CIM GAS poklonio je knjige - tehničku literaturu učenicima škole na dalje korišćenje.

CIM GAS i TŠ Ivan Sarić

Prof. Martin Bogner sa Mašinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, koji je i autor najvećeg broja tehničke literature, obratio se učenicima, i uputio ih u način korišćenja stručne literature, posbeno tipa priručnika, koji će im svakako biti korisni kasnije u njihovim profesionalnim karijerima. 

CIM GAS i TŠ Ivan Sarić

Direktor CIM GAS-a Csaba Kern, obratio se učenicima, podsetivši ih da su vrata CIM GAS-a otvorena za sve one koji hoće da unaprede svoje znanje a kasnije i postanu deo CIM GAS-a koji već 28 godina posluje u Subotici, a svoju robu i usluge plasira u Srbiji i regionu.

CIM GAS i TŠ Ivan Sarić

Igor Matoš, koji u CIM GAS-u obavlja poslove tehničke podrške i obuke, održao je predavanje o poslovanju CIM GAS-a, i ukratko proveo učenike kroz par bitnih projekata koje je izveo CIM GAS, od njihovog početka pa sve do kraja sa primerom izgradnje, puštanja u rad i izrade projekata, kao i kratki osvrt na funkcionisanje ovakvih sistema. 

CIM GAS i TŠ Ivan Sarić

prodaja stanova pik smrtovnice avaz blumen horoskop kalkulator online knjige cvijece vicevi