[Katalog proizvoda]  [O nama]

28.05.2024.
Važeći obračunski kurs:1€=120,00 DIN, 1$=110,00 DIN 

CIM GAS i srednja škola "Besedeš Jožef" iz Kanjiže

14.05.2023.

CIM GAS ugostio je i učenike Poljoprivredno-tehničkog srednjoškolskog centra "Besedeš Jožef" iz Kanjiže. Ovom predavanju učestvovali su učenici prvog i trećeg razreda usmerenja Mehaničar grejne i rashladne tehnike, kao i nastavnici ovog školskog centra

CIM GAS - Besedeš Jožef

Učenicima je predstavljeno dugogodišnje iskustvo CIM GAS-a u projektovanju, montaži i održavanju instalacija grejanja, klimatizacije i ventilacije. Takođe prikazani su i primeri ovakvih instalacija, a Igor Matoš (CIM GAS), uveo je učenike u polje grejanja i hlađenja kroz predstavljanje opreme i sistema za grejanje i hlađenje, proizvođača BAXI i MIDEA, čiji je CIM GAS i ovlašćeni distributer.

CIM GAS - Besedeš Jožef

Učenici su tokom predavanja i kroz zajedničko druženje nakon predavanja pokazali veliku zainterresovanost kao i veliko predznanje i obučenost, što znači da je kvalitet na polju sistema klimatizacije, grejanja i hlađenja zagarantovana i u budućnosti.

268_3.jpg

CIM GAS će ove godine održati nekoliko ovakvih predavanja, posebno za studente srednjih tehničkih, kao i viših tehničkih škola i tehničkih fakulteta, a sve u okviru, sada već tradicionalne, manifestacije CIM GAS DANI 2019.

CIM GAS - Besedeš Jožef

Osmrtnicama ba

smrtovnice

smrtovnice

prodaja stanova pik smrtovnice avaz blumen horoskop kalkulator online knjige cvijece vicevi