[Katalog proizvoda]  [O nama]

28.05.2024.
Važeći obračunski kurs:1€=120,00 DIN, 1$=110,00 DIN 

CIM GAS - BAXI - Frankfurt, Bassano, Barselona

13.04.2023.

U toku marta i aprila, CIM GAS organizovao je nekoliko druženja i radnih sastanaka između predstavnika CIM GAS-a, partnera i predstavnika BAXI fabrike iz Italije. U nastavku su izveštaji i fotografije sa ovih druženja.

SAJAM ISH FRANKFURT 2019

Na međunarodnom sajmu za klimatizaciju, grejanje i hlađenje koji je održan od 22. do 26. marta 2019. Cim Gas je bio gost proizvođaču kotlova i opreme za grejanje i hlađenje BAXI u okviru BDR Thermea grupe.

BAXI Power HT-A 1.650

BAXI Power HT-A 1.650 (650 kW)

BAXI kotao na vodonik (H)

BAXI kotao na Vodonik (H)

 

Na sajmu su pored redovnih programa, izlagači predstavili i nove proizvode. Tako je grupacija BDR Thermea, sa fabrikom BAXI iz Italije, predstavila kotao na pogonsko gorivo vodonik (H) koji je i dalje u razvoju, kao novi izvor grejanja i potpuno čiste energije.

267_3.jpg

Predstavnici CIM GAS-a i italijanske fabrike BAXI

OBUKA BAXI SERVISERA u Bassano Del Grappa

Krajem marta održana je obuka BAXI servisera u Italiji. Lepo vreme pratilo je ekipu od 20-ak servisera na obuci i zajedničkom druženju u trening centrima fabrike BAXI u Bassano del Grappa.

CIM GAS - BAXI Obuka servisera

Serviseri i predstavnici CIM GAS i BAXI u Basano Del Grappa, Italija

Nakon obilaska fabrike, gde su se serviseri mogli još jednom upoznati sa organizacijom proizvodnje, kao i celim asortimanom proizvoda fabrike, usledila su 2 dana tehničke obuke.

CIM GAS - BAXI Obuka servisera CIM GAS - BAXI Obuka servisera

Polaznici su se najpre upoznati sa novim modelima i tipovima gasnih kotlova. Nakon toga usledila je i praktična obuka, gde su simulirani i određeni režimi rada, funkcije i mogućnosti gasnih kotlova, kao i odgovarajuće automatike.

CIM GAS - BAXI Obuka servisera CIM GAS - BAXI Obuka servisera

BARSELONA 2019

Početkom aprila 2019. CIM GAS i BAXI organizovali su putovanje u Barselonu za grupu najistaknutijih kupaca, projektanata, instalatera i servisera svi zajedno u domenu BAXI proizvoda. Grupa partnera je zajedno sa predstavnicima CIM GAS-a kao i predstavnikom iz italijanske fabrike BAXI, uživala u druženju i organizovanom obilasku prelepog ambijenta gradova Katalunje: Barselone, Girone, i Figuerasa.

CIM GAS - BAXI Barselona 2019 CIM GAS - BAXI Barselona 2019
CIM GAS - BAXI Barselona 2019 CIM GAS - BAXI Barselona 2019

CIM GAS - BAXI Barselona 2019 CIM GAS - BAXI Barselona 2019

SALES AWARD 2018 – CIM GAS – Complete BAXI Offer

CIM GAS dobitnik je prestižne nagrade za prodaju koju dodeljuje fabrika BAXI za najbolje partnere u 2018. godini. CIM GAS izabran je za nagradu „Complete BAXI Offer“ koja se dodeljuje partneru koji kupuje i distribuira svu opremu koju proizvodi BAXI fabrika u Italiji.

CIM GAS - BAXI Sales Award 2018

CIM GAS je u prethodnoj 2018. godini uspeo da uveze i distribuira: zidne i stabilne gasne kotlove, gasne generatore toplote za spoljnu ugradnju, solarne panele, inverterske split klima uređaje, toplotne pumpe vazduh-voda, kotlove na čvrsto gorivo, rezervoare i bafere.

CIM GAS - BAXI Sales Award 2019

Laslo Fečkeš (CIM GAS) i Giovanni Tagliolli i Federico Bosa (BAXI)

CIM GAS - BAXI Sales Award 2019

Igor Matoš i Dario Bogner (CIM GAS) i Giovanni Tagliolli (BAXI)

Prestižna plaketa i nagrada uručena je u prisustvu predstavnika CIM GAS-a, kao i u prisustvu naših partnera (prodavaca, projektanata, instalatera i servisera) kako u Bassanu Del Grappa u Italiji, tako i u Barseloni u Španiji.


prodaja stanova pik smrtovnice avaz blumen horoskop kalkulator online knjige cvijece vicevi

smrtovnice