[Katalog proizvoda]  [O nama]

28.05.2024.
Važeći obračunski kurs:1€=120,00 DIN, 1$=110,00 DIN 

CIM GAS poklonio knjige učenicima Visoke tehničke škole u Subotici

21.10.2023.

CIM GAS ugostio je studente završne godine Visoke tehničke škole strukovnih studija u Subotici. Ovom prilikom, CIM GAS poklonio je knjige - tehničku literaturu biblioteci škole na dalje korišćenje.

CIM GAS Visoka tehnička škola Subotica

Prof. Martin Bogner sa Mašinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, koji je i autor najvećeg broja tehničke literature, obratio se studentima, i uputio ih u način korišćenja stručne literature, posbeno tipa priručnika, koji će im svakako biti korisni kasnije u njihovim profesionalnim karijerima. 

CIM GAS Visoka tehnička škola Subotica

Direktor Više tehničke škole strukovnih studija Subotica, Igor Fürstner, obratio se studentima, rekavši da tehničkim školama treba tehnička literatura. Ove knjige su i više od knjige, one predstavljaju alat koji inženjeri koriste kako bi na pravi način projektovali i izabrali opremu za izgradnju objekata i postrojenja.

CIM GAS Visoka tehnička škola Subotica

Direktor CIM GAS-a Csaba Kern, obratio se studentima, podsetivši ih da su vrata CIM GAS-a otvorena za sve one koji hoće da unaprede svoje znanje a kasnije i postanu deo CIM GAS-a koji već 27 godina posluje u Subotici, a svoju robu i usluge plasira u Srbiji i regionu.

CIM GAS Visoka tehnička škola Subotica

Igor Matoš, koji u CIM GAS-u obavlja poslove tehničke podrške i obuke, održao je predavanje o poslovanju CIM GAS-a, i ukratko proveo studente kroz par bitnih projekata koje je izveo CIM GAS, od njihovog početka pa sve do kraja sa primerom izgradnje, puštanja u rad i izrade projekata, kao i kratki osvrt na funkcionisanje ovakvih sistema. Nakon toga održana je kratka prezentacija u Midea trening centru, gde su studenti mogli da se na licu mesta uvere u funkcionisanje opreme za grejanje i hlađenje, kao i sisteme upravljanja.

 

CIM GAS Visoka tehnička škola Subotica     CIM GAS Visoka tehnička škola Subotica

Na kraju treba napomenuti, da je odziv studenata bio velik i da je većina zainteresovana za stručne prakse, asistenciju oko izrade diplomskog rada, kao i mogućeg angažovanja u CIM GAS-u.

Osmrtnicama ba

smrtovnice

prodaja stanova pik smrtovnice avaz blumen horoskop kalkulator online knjige cvijece vicevi