[Katalog proizvoda]  [O nama]

28.05.2024.
Važeći obračunski kurs:1€=120,00 DIN, 1$=110,00 DIN 

Gazsó Orsolya na Olimpijadi mladih u Buenos Ajresu 2018

20.10.2023.

Gazsó Orsolya uspela je da, kao jedina iz Vojvodine. volontira na Letnjim Olimpijskim i
grama za mlade u Buenos Ajresu.

To svakako nije ni malo lak poduhvat, a CIM GAS je kao jedan od pokrovitelja, pomogao mladoj Gažo Oršolji da ostvari svoj san.

Srpski reprezentativci su se vratili sa Olimpijade sa 5 osvojenih medalja.

U nastavku sledi pismo zahvalnosti Gažo Oršolje...

Kedves Támogatóim,
ma véget ért a 2018-as Ifjúsági Olimpia Buenos Airesben, felemelő érzés és csodálatos élmény volt a szervezőcsapat részének lenni.   
Gazsó Orsolya CIM GAS

206 ország, 5 karika, 4012 sportoló, 8000 önkéntes. Én egy voltam az utóbbiak közül. Egy családdá kovácsolódtunk az Olimpia idejére mindannyian.
Hajnali 5-kor csörgött reggelente az ébresztőnk, hogy a város egyik végéből a másikba érjünk, és hogy munkánkkal hozzájáruljunk az Olimpia gördülékeny és jókedvű lebonyolításához. Élőben átélni, hogyan küzdenek a csapatok az olimpiai dobogós helyekért, hogyan harcolnak elsősorban saját magukkal, majd az ellenfelükkel, a játék előtt ki hogyan veti a keresztet és imádkozik, meccs után a sportolók hogyan változnak ellenfélből baráttá, milyen pszichikai erővel lendülnek túl egy fizikai sérülésen, milyen alázattal lépnek a pályára, és ha nincs közös beszélt nyelv, hogyan találják meg mégis az utat a kommunikációra, leírhatatlan érzés. Hálás vagyok Önöknek, hogy része lehettem egy ilyen erős közösségnek, köszönöm szépen a támogatóimnak, hogy segítették a kijutásomat, és hogy Vajdaságból egyedüliként önkénteskedhettem a 2018-as Ifjúsági Olimpián. 
Gazsó Orsolya CIM GAS

Forduljanak hozzám bizalommal, ha segíthetek Önöknek valamiben a jövőben.

További sikereket és eredményes munkát kívánok.

Tisztelettel,
Gazsó Orsolya

prodaja stanova pik smrtovnice avaz blumen horoskop kalkulator online knjige cvijece vicevi

smrtovnice