[Katalog proizvoda]  [O nama]

28.05.2024.
Važeći obračunski kurs:1€=120,00 DIN, 1$=110,00 DIN 

Otvorena Fudbalska akademija u Bačkoj Topoli

28.09.2023.

Premijer Mađarske Viktor Orban i predsednik bačkotopolskog Fudbalskog kluba TSC, Janoš Žemberi, 27.09.20018. su, u Bačkoj Topoli, otvorili Fudbalsku akademiju TSC. Ceremoniji otvaranja prisustvovali su i ambasador Mađarske u Srbiji, Atila Pinter, glavni konzul Mađarske Janoš Babić, predsednik Skupštine AP Vojvodine, Ištvana Pastor, gradonačelnik Subotice Bogdan Laban i delegacije fudbalskih saveza Mađarske i Srbije.

 TSC Fudbalska Akademija CIM GAS

Premijer Orban je, obraćajući se prisutnima, izjavio da su sport, odnosno fudbal, zajednički jezik cele srednje Evrope i da je prirodno da spaja ljude, posebno Srbe i Mađare.

TSC Fudbalska Akademija CIM GAS   TSC Fudbalska Akademija CIM GAS

CIM GAS je na objektu Fudbalske Akademije izveo kompletne radove na termotehničkim instalacijama. Ugrađen je gasni kotao BAXI Luna Duo-tec MP 1.90, izvedene kompletne instalacije podnog grejanja, kao i hlađenja preko toplotne pumpe voda-voda i Midea fan-coil-a, kao i kompletna ventilacija objekta. 

TSC Fudbalska Akademija CIM GAS   TSC Fudbalska Akademija CIM GAS

TSC se u okviru podmlatka bavi sa 1.500 dece. Izgradnju Fudbalske akademije koja ima četiri terena, deo za smeštaj, teretanu, učionice i savremenu opremu Mađarska država pomogla je sa 9,5 miliona evra.

TSC Fudbalska Akademija CIM GAS

Povezane vesti subotica.info Pannon RTV

prodaja stanova pik smrtovnice avaz blumen horoskop kalkulator online knjige cvijece vicevi

smrtovnice