[Katalog proizvoda]  [O nama]

28.05.2024.
Važeći obračunski kurs:1€=120,00 DIN, 1$=110,00 DIN 

CIM GAS poklonio knjige učenicima mehatronike

19.09.2023.

U trening centrima za gasnu tehniku BAXI i klimatizaciju MIDEA, CIM GAS je ugostio 2 odejenja završnog razreda, smera mehatronike, Tehničke škole Ivan Sarić iz Subotice. Ovom prilikom CIM GAS je donirao 24 knjige stručne literature biblioteci škole.

Gospodin Kern Čaba, osnivač i direktor CIM GAS-a, pozdravio je učenike, i pozvao da kroz stručne prakse upoznaju oblast u kojoj posluje CIM GAS, kojeg bi u budućnosti mogli postati član.

CIM GAS BAXI MIDEA CIM GAS BAXI MIDEA

Učenici su dobili i još 1 knjigu kao poklon firme CIM GAS, kako bi se upoznali sa formom priručnika, koji će im trebati za dalji rad.

Ovim povodom u gostima je bio i Profesor dr Martin Bogner, profesor Mašinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, a inače i autor većine knjiga stručne literature.

CIM GAS BAXI MIDEA CIM GAS BAXI MIDEA

On se obratio učenicima i pozvao da kroz ovaj jedan poklon upoznaju formu priručnika, koji će im kasnije koristiti u svakodnevnom bavljenju njihovom strukom. 

Igor Matoš iz CIM GAS-a, dalje je predstavio osnovne delatnosti preduzeća CIM GAS, pogotovo kroz upoznavanje sa jednim od najvećih proizvođača opreme za grejanje i hlađenje, BAXI i MIDEA. Održana je kratka prezentacija kao i kratko praktično pokazivanje mogućnosti rada proizvoda u trening centrima. 

CIM GAS BAXI MIDEA CIM GAS BAXI MIDEA

Povezane vesti >>> Reportaža PANNON RTV

prodaja stanova pik smrtovnice avaz blumen horoskop kalkulator online knjige cvijece vicevi

smrtovnice