[Katalog proizvoda]  [O nama]

18.06.2024.
Važeći obračunski kurs:1€=120,00 DIN, 1$=110,00 DIN 

SUSRET ITRON DISTRIBUTERA, PRAG 2017

18.02.2023.

Renomirani proizvođač merača protoka gasa i regulatora ITRON GmbH iz Nemačke, organizovao je trodnevni sastanak sa svojim partnerima na globalnom tržištu od 15. do 17. februara 2017. godine, na kome je bio prisutan i CIM GAS d.o.o.

Na sastanku je bilo reči o lokalnim i globalnom gasnim tržištima, marketingu, novim proizvodima iz oblasti merenja protoka gasa, novim tehnologijama koje se mogu koristiti kao polazna osnova pri procesu izgradnje distributivnog sistema kao i načinima prikupljanja podatka sa merača protoka gasa.

246_1.jpg

Ovaj „pametni“ sistem omogućava permanentno praćenje potrošnje gasa sa merila protoka pružajući mogućnost za racionalizaciju potrošnje putem analize potrošnje, pravovremenog reagovanja usled curenja ili pokušaja manipulacije pružajući mogućnost olakšanog prikupljanja i skladištenje podataka radi dalje naplate.

246_2.jpg

Zahvaljuljući domaćinima CIM GAS d.o.o je imao priliku da održa prezentaciju  o Walk by sistemu, tojest o sistemu daljinskog očitavanja prirodnog gasa, kao I o Pilot projektu.

246_3.jpg

Sastanak je bio od velikog značaja jer je naše preduzeće, CIM GAS d.o.o. dobio priznanje za izvanredne marketinške aktivnosti na našem tržištu u protekloj godini.

prodaja stanova pik smrtovnice avaz blumen horoskop kalkulator online knjige cvijece vicevi