[Katalog proizvoda]  [O nama]

13.12.2018.
Važeći obračunski kurs:1€=120,00 DIN, 1$=104,00 DIN 

PREZENTACIJA U SUBOTICI: LIMMONT I CINI

12.06.2008.

12.06.2008 smo organizovali prezentaciju LIMMONT dimovodnih sistema iz Hrvatcke i CINI aluminijumskih radijatora iz Čačka.Prezentacija  se održala u Hotelu Galerija u Subotici.Prezentaciju su vodili  predstavnici LIMMOMTA i CINI-ja.

44_6.jpgAluminijumski radijatori
44_2.jpg
 
44_3.jpg
 
44_1.jpg
U skladu sa tradicijom kompanije i njenom načelnom anonsom UVEK NEŠTO NOVO, i CINI aluminijumski radijatori zastupaju tehnološku avangardu u svojoj klasi. Visok kvalitet, sigurnost i maksimalne termičke karakteristike brzo su ovaj proizvod afirmisale na tržištu.

Dizajneri i stručnjaci u CINI-ju potrudili su se da radijator postane odista lepi deo enterijera.
Humani dizajn CINI radiajtora i usklađenost različitih oblika sa čitavom paletom boja doprinose personalizovanju bilo kog enterijera, nezavisno od prostora koji je na raspolaganju.
Prednosti CINI radijatora
• izrada po meri i specijalnim zahtevima kupaca (visine od 200-2500 mm)
• mogućnost izbora boje po želji kupca (po RAL karti)
• izbor modela (svaki je namenski dizajniran) sa mogućnošću prilagođenja odgovarajućem ambijentu
• prefinjenost izgleda i dekorativnost
• isporučuju se kao kompaktna celina, tako da nema dodatnog spajanja baterija, što eliminiše trošak montaže kao i rizik nepravilno izvedenog spoja
• izrađeni su u potpunosti od presovanih visokohomogenizovanih i koroziono otpornih profila

  44_7.jpg
 

Izolovani dimovodni elementi  

sastoje se iz tri dela:
dve cevi i izolacije između njih.

    44_8.jpg

 
 


Unutarašnja cev je otporna na visoke temperature i kondenzat, izolacioni sloj (mineralana vuna - negoriva, otporna na visoke temperature i postojanog oblika) smanjuje količinu kondenzata, a spoljna cev je otporna na atmosferske uticaje.

Kod spajanja izolovanih dim. elemenata koriste se gumene brtve i spojnice, pa su tako spojeni nepropusni za vodu (kondenzat) i dimne gasove.Dimnjaci sa izolovsnim dim. elementima se mogu montirati kao samostojeći (montaža na spoljnjem ili utrašnjem zidu) ili obzidani.

44_5.jpg

 Montaža dimnjaka je vrlo jednostavna (zbog standardnih delova) i za nju nije potreban nikakav specijalni alat.Ove karakteristike, kao i dugi vek eksplatacije, dokazuju ekonomičnost ovih dimnjaka.

44_4.jpg