[Katalog proizvoda]  [O nama]

13.12.2018.
Važeći obračunski kurs:1€=120,00 DIN, 1$=104,00 DIN 

MIDEA, CARRIER I CQME ZAJEDNO

23.03.2015.

MEĐUNARODNA STRATEŠKA PLATFORMA:

MIDEA, CARRIER I CQME ZAJEDNO

224_4.jpg

U Chongqingu, 23. Marta 2015. godine potpisan je ugovor o strateškom partnerstvu i zajedničkom nastupu na polju proizvodnje i unapređenja komercijalnih rashladnih uređaja između Midea group, Carrier i Chongqing Mechanical & Electrical (CQME) korporacija, sa udelom kapitala od : MIDEA 55%, Carrier 35% i CQME 10%. Na ovaj bitan dokumenat svoje potpise stavili su predsednik UTC BIS grupacije ( čiji je član kompanija Carrier) gosp. Geraud Dranis, predsednik Midea grupacije gosp. Hang Hongbo i generalni direktor CQME-a gospođa Liu Zhongtang. Ceremoniji potpisa prisustvovali su i uvaženi gosti i predstavnici lokalnih vlasti.

224_5.jpg

Ceremonija potpisivanja: gops. Geraud Dranis, predsednik Midea grupacije gosp. Hang Hongbo i generalni direktor CQME-a gospođa Liu Zhongtang

Svi potpisnici ovog dokumenta slažu se sa činjenicom da će ova saradnja rezultirati unapređenjem i usavršavanjem tehničkih rešenja na poljima proizvodnje komercijalnih rashladnih uređaja sa direktnom ekspanzijom.

224_7.jpg224_6.jpg

Nema sumnje da će ovim ugovorom kompanije potpisnice, i razmenom znanja u oblasti moderne tehnologije i proizvodnje, zauzeti jedno od vodećih mesta u samom vrhu svetskih proizvođača komercijalne rashladne tehnike.